Suggestie menu

Witloofcroissant met bayonneham en zacht mosterdsausje
Of
Huisgemaakte Vissoep en croute met overheerlijke rouille
***
Zeebaars in zoutkorst
Of
Fazant Fine champagne
***
Mascarpone en crumbel met rode vruchten

€42,90 / persoon
Min 2 personen per tafel

Voorgerechten

Witloofcroissant met bayonneham en zacht mosterdsausje €16,90
Huisgemaakt vissoep en croute met overheerlijke rouille €15,90
Hertencarpaccio met zijn gevolg €15,90
Duo van bosduiffilet €16,90

Hoofdgerechten

Fazant fine Champagne €24,90
Fazant Brabançonne €24,90
Hazenrug harlekijn €31,50
Filet van Wild zwijn met cognacsaus €29,50
Hertentournedos met portosausje €28,90
Zeebaars in zoutkorst €25,90

Dessert

Huisgemaakte appel beignets €8,90
Vers geklopte Sabayon van de chef en ijs €9,90
Mascarpone en crumbel met rode vruchtjes €9,90


Gelieve bij tafels van meer dan 8 personen U te beperken tot max 6 verschillende
gerechten om lange wachttijden te voorkomen


© 2015 - 2018 't Veerhuis | Website gemaakt door Toon Swyzen

logo